The S.F.E.L. Board elects an Executive Committee among its members for a two-year term.

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Board Members 2024-2027

  • Mathieu ALLARD, Manager Innovation portfolio, Groupe AVRIL
  • Sylvie BEGU, UMR 5253, Pole Chimie Balard, Montpellier
  • Benjamin BUAUD, Senior Project Manager, Nutrition-Health, French Institute for Fats and Oils (ITERG), Canéjan
  • Sylvain CAILLOL, DR CNRS, Institut Charles Gerhardt, Montpellier
  • Benjamin CHOQUE,  Group Nutrition Manager, Groupe  SODIAAL, Rennes
  • Philippe Maréchal, R&D Project Manager – Innovation, Stéarinerie Dubois, Boulogne-Billancourt
  • Anthony SEHL, Product Manager, Fermentalg, Libourne
  • Romain Valentin, Laboratoire de Chimie Agroindustrielle LCA, INRAE INSIACET, Toulouse
  • Frédéric Fine (Past Président), Directeur Business Développement, Terres Inovia, Pessac
  • Philippe Guesnet (Past Président), Retired INRAE
  • Michel Linder (Past Président), LIBIO, ENSAIA,  Nancy
  • Pierre Villeneuve (Past Président), CIRAD UMR QUALISUD, Montpellier