The S.F.E.L. Board elects an Executive Committee among its members for a two-year term.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________________________________________________________________________________________________________
Board Members 2024-2027
- Mathieu ALLARD, Manager Innovation portfolio, Groupe AVRIL
- Sylvie BEGU, UMR 5253, Pole Chimie Balard, Montpellier
- Benjamin BUAUD, Senior Project Manager, Nutrition-Health, French Institute for Fats and Oils (ITERG), Canéjan
- Sylvain CAILLOL, DR CNRS, Institut Charles Gerhardt, Montpellier
- Benjamin CHOQUE, Group Nutrition Manager, Groupe SODIAAL, Rennes
- Philippe Maréchal, R&D Project Manager – Innovation, Stéarinerie Dubois, Boulogne-Billancourt
- Anthony SEHL, Product Manager, Fermentalg, Libourne
- Romain Valentin, Laboratoire de Chimie Agroindustrielle LCA, INRAE INSIACET, Toulouse
- Frédéric Fine (Past Président), Directeur Business Développement, Terres Inovia, Pessac
- Philippe Guesnet (Past Président), Retired INRAE
- Michel Linder (Past Président), LIBIO, ENSAIA, Nancy
- Pierre Villeneuve (Past Président), CIRAD UMR QUALISUD, Montpellier